“Ik nodig mensen uit om creativiteit in te zetten

om nieuwe wegen in te slaan”

COACHING

Overweeg je een nieuwe stap in je leven? Op werkgebied of persoonlijk vlak? Heb je ondersteuning nodig bij het maken van belangrijke levenskeuzes? Met mijn life coaching programma, gebaseerd op het Co-Active coaching model, help ik jou om nieuwe inzichten te krijgen. Dit model focust op de persoon als geheel, ervan uitgaand dat iedereen van nature creatief is, help ik je bij het verwezenlijken van je doelen. Je hebt zelf alles in huis om richting te geven aan leven en werk en hierin krachtige keuzes te maken.

Programma Co-Active coaching

  • Ontdek je eigen unieke waarden
  • Herken je eigen ondermijnend gedrag
  • Visualiseer jouw ideale toekomst
  • Kom in actie door nieuwe inzichten te verwerven en daar naar te leven
De coachingssessies kunnen ook plaatsvinden op bijzondere locaties zoals op mijn sloep, een mooie wandeling in de natuur. Ook op Mallorca zijn er mogelijkheden voor een retraite op maat. 

Willem Meijer is een Certified Professional Co-Active Coach (CPCC) gecertificeerd door het Co-Active Training Institute (CTI).

“Willem is een motiverende, inspirerende en nieuwsgierige coach! Elke sessie ging ik uit mijn comfort zone en dit bracht mij tot waardevolle nieuwe inzichten. Hij heeft mij geholpen en gemotiveerd om weer de baas te zijn over mijn eigen leven”